Bonus- och kampanjkoder

Om man är intresserad av att se till att man får mer valuta för sina pengar när man spelar så gäller det att man håller koll på en del saker. Ibland kan det kanske kännas som att det är mycket man ska hålla reda på, men just därför kommer jag att guida dig på den här sidan. I det här inlägget kommer jag skriva om hur det fungerar med bonusar och kampanjer samt hur man på enklaste sätt ser till att man alltid håller koll på dessa och vilka som är aktuella. Jag lovar dig, det är inte så svårt som man kanske tror från första början.

Sajter som samlar bonusar och kampanjer

Det finns en del sajter i dagsläget som listar alla aktuella kampanjer och bonusar. Där kommer du även kunna läsa om vad de innehåller om exakt hur du ska gå till väga för att ta del av dem. Jag sa ju att det inte var svårt! Det brukar finnas nya kampanjer nästan varje dag så om man vill kan man ju börja dagen med att se vad som är nytt genom att lägga en av de här samlingssajterna som ett bokmärke.

Hur man uppger en kod för att få ta del av en kampanj eller bonus

När du väl har hittat en kampanj eller bonus som du tycker passar dig så är det bara att klicka på den och följa instruktionerna för hur man ska aktivera den. Det är självklart helt okej om du skulle vilja använda dig av flera stycken. Du plockar hem så många som du själv vill ha och ta del av. Oftast gäller det att man får en särskild kod som man sedan ska uppge på den sajten som man spelar på. Allt om hur man gör står där där du kommer plocka hem koden.