Heta spelautomater som tjejkompisarna tipsar om

Något av mina favoriter när det kommer till spel online är definitivt spelautomater. I början tyckte jag att det var charmigt med de mer klassiska automaterna, vilka endast har tre hjul, en rad och typiska casino symboler som körsbär, sjuor, BAR-symboler och så vidare. Nu är det dock andra automater som lockar mer och i det här inlägget kommer jag skriva om några av mina favoriter. Det finns såklart många som jag tycker är bra, men det är vissa som ligger lite bättre till än andra.

Mina och kompisarnas favoriter när det kommer till specialfunktioner

Inte nog med att moderna spelautomater kan ha väldigt många fler hjul och rader än de klassiska, de kan även vara fullproppade med roliga specialfunktioner som hjälper en på traven för att plocka hem vinsterna. I följande lista kan du se några av mina favoriter samt några som mina bästa vänner har tipsat om:

  • Dream Date
  • Dr Love on vacation
  • Cherry Love
  • Playboy

Det här är bara ett litet urval av alla de spelautomater som är hetast just nu bland mina vänner. Alla dessa automater har både wild- och scattersymboler. Wildsymbolen ersätter alla bassymboler för att hjälpa till att skapa vinnande kombinationer medan scattern vanligtvis är biljetten till free spins.

Grafik och specialeffekter

Det som är viktigt utöver själva spelets funktioner och bonusar är såklart att man får en bra spelupplevelse och därmed är det väldigt viktigt att spelet har både bra grafik och schyssta specialeffekter. Det kommer de här spelen också bjuda på! Dessutom finns det möjlighet att plocka hem bonuskoder till vissa av de här spelen på några kända spelsajter. Det man kan göra är att man går till en sajt som samlar alla bonusar och kampanjer som är aktiva just nu och sedan välja vilka man ska plocka hem. Men mer om detta i ett annat inlägg.