Spela utan att registrera konto – hur fungerar det?

Du kanske har hört att man idag kan spela online utan att man behöver registrera något konto! Det stämmer och det är väldigt smidigt. På bara några minuter är du igång och kan sätta in pengar. Det som är väldigt smidigt med det här är att man inte behöver lägga massa tid på att uppge information om sig själv och hur själva betalningen ska fungera. Allt man behöver är ett bank-id för att identifiera sig. Eftersom ditt bank-id är kopplat till ditt bankkonto kommer pengarna dras direkt därifrån när du identifierar dig och begär en insättning. I det här inlägget kommer du kunna läsa mer om hur det egentligen fungerar och om det är så säkert och smidigt som det verkar.

Hur man gör för att spela utan att registrera konto – steg för steg

Det här är verkligen det enklaste sättet att komma igång med att spela. Du börjar med att trycka på den knappen om indikerar att man ska göra sin första insättning och komma igång med spelet. Därefter uppger du ditt personnummer. Sidan kommer be dig starta bank-id och fylla i din personliga kod. Därefter är det bara att sätta igång med att spela och sätta in pengar!

Är det säkert att göra på det här viset?

Svaret på den här frågan är såklart att det beror på vilken sajt du spelar på. Men eftersom bank-id är en svensk lösning för identifiering online så kommer de sajterna som erbjuder den här lösningen oftast ha någon anknytning till Sverige vilket givetvis gör det mer säkert för dig som spelar. Tänk dock på att man alltid ska vara varsam när man spelar online och en risk med att identifiera sig med bank-id är att det är så pass enkelt att göra insättningar att du tappar kontrollen på hur mycket pengar du spelar för.